top of page

Bli medlem i Oksen IL ?

Har du barn eller unge som ønsker aktivitetstilbud? Eller kanskje du vil være med å tilrettelegge for et aktivt miljø for det lille samfunnet vårt her på Fornebu?

Et medlemskap i Oksen IL er en rimelig investering i lokalmiljøet, nå og for fremtiden.MEDLEMSKAP
Et medlemskap i Oksen Idrettslag koster kun kr 200,- pr år (2024).
Lokalmiljøet vårt vil endre seg i takt med utviklingen på Fornebu og behovet for aktivitetstilbud for alle aldersgrupper øker. Gjennom medlemskapet i Oksen IL har du tilgang til å delta på de aktivitetene som finnes i dag, men også til å påvirke hvordan disse tilbudene skal se ut i fremtiden.

Det er enkelt å melde seg inn i Oksen IL. Bare følg denne linken til Norsk Idrettsforbund, hvor du enten logger deg inn med din bruker om du har det, eller oppretter en ny:


I tillegg til å arrangere aktiviteter for både barn og voksne året rundt, så deltar Oksen Idrettslag også på lokale arrangementer. Om du ønsker å ta aktivt del som medlem, så gir det utmerkede muligheter til å bli enda bedre kjent med flere på Fornebu.

GRASROTANDELEN
For deg som kun vil støtte jobben vi gjør uten selv å delta, så er du selvsagt like velkommen som medlem. Men vi har også Grasrotandelen, som har etablert seg som et viktig bidrag til driften av idrettslag som oss.

Dersom du har tippekonto hos Norsk Tipping, så kan du velge å støtte Oksen IL. Ved å gjøre det, så vil et beløp tilsvarende 7 % av din spillinnsats gå til de aktivitetene som Oksen Idrettslag arrangerer i nærområdet på Fornebu.

Det er enkelt å registrere Oksen IL som din grasrotmottaker, men du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver:

  • Du kan scanne QR-koden og velge "sett som din grasrotmottager":Oksen Idrettslag ønsker alle bidrag til et godt lokalmiljø på Fornebu hjertelig velkommen. Du avgjør selv hvor aktiv du vil være!

121 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page