top of page

Løpeglede med Oksen IL!

Oppdatert: 8. mai

FOR en helg det var... Lørdag 4.mai gikk startskuddet for Holmenkollstafetten og søndag 5.mai ble det arrangert Wings for Life World Run 2024 i Nansenparken.For første gang deltok Oksen IL med eget lag i Holmenkollstafetten. Vi hadde meldt på et mix lag i klasse A2, "Bedriftslag, mosjonslag, andre lag". Det var lenge knyttet spenning til om vi ville klare å dekke opp de 15 etappene, men det gikk heldigvis veldig fint. Vi endte til og med opp med en reserve, som slapp unna med de to andre lagene han deltok for den dagen!

Solen skinte fra knallblå himmel og 70.000 mennesker var samlet i Oslo for å kjenne på løpeglede og sosialt fellesskap. I splitter nye t-skjorter med tydelig Oksen IL-logo på brystet, gikk samtlige vekslinger smertefritt.

Med viktigste målsetning å delta og et lag med varierende løpserfaring, så var laget svært godt fornøyd med dagen. Bankett ble det også, om enn på litt forskjellige steder.

Vi gleder oss til Holmenkollstafetten 2025 og håper å få med oss enda flere sporty Fornebuere på denne uhøytidlige og sosiale festen av en stafett.

The Wings for Life World Run - Oslo (Fornebu)

Søndagen ble det årlige Wings for life World Run arrangert i Nansenparken. Dette er et helt spesielt løp, langt forbi den fysiske og virtuelle verden -med en mållinje som jakter deg. Det er et løp alle vinner, enten ved å løpe, gå eller rulle.

Løpet ble første gang arrangert i 2014, og går alltid den første helgen i mai. Målsetningen er å samle inn penger til non-profit stiftelsen Wings for Life, og deltageravgiften går i sin helhet til stiftelsen. I dette løpet er det ingen konkret distanse, du løper så langt du vil -eller til du blir tatt igjen av den virtuelle bilen som jakter deg.

Startskuddet går på det samme tidspunktet i hele verden og i år var det 265.818 deltagere i løpet! Totalt ble det samlet inn 8.1 millioner Euro, som uavkortet går til banebrytende forskningsprosjekter og kliniske studier over hele verden med hovedmål om å finne en kur mot ryggmargsskade.

Sett av datoen: Søndag 4.mai 2025 arrangeres The Wings for Life World Run 2025. Her kan du delta etter eget ønske og form, og samtidig være en del av fellesskapet som gjør det for en veldig god sak.61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page