top of page

Mosjonsgruppen i Oksen IL

Visste du at det finnes en mosjonsgruppe på Fornebu, som hver mandag møtes for å styrke både kondisjon, muskler, sener og ledd?Mosjonsgruppen har gjennom vinteren hatt innendørstrening på Oksenøya skole, noe som har gjort det lettere å opprettholde treningsgleden selv på de kaldeste dagene. Nå som vi kan glede oss over lysere dager, yrende fuglekvitring og en deilig vår i anmarsj, så er gruppen igjen klar for utendørstrening rett over påske.


Vi møtes hver mandag kl 20:00 ved amfiet/ fotballbanene på Oksenøya skole.

Det er ingen krav om utstyr, kun eventuelt en matte til å gjøre mage- og ryggøvelser på. Man kler seg etter vær og vind, men om det regner har vi tak over oss. Det viktigste er å stille med godt humør og et felles ønske om å komme i bedre form!


Treningen består av både kondisjons- og styrkeøvelser, 50 sekunders jobbing og 15 sekunders pauser. Ina, som leder gruppen, sørger for at øvelsene jevnlig byttes ut og at vi drives frem av motiverende musikk.

Det eneste som skal til for å delta i mosjonsgruppen, er medlemskap i Oksen Idrettslag, altså kr 200,- pr år. Nesten for godt til å være sant...men det er det altså.


Gruppen bruker SPOND for påmelding og påminnelse om trening:


Du er hjertelig velkommen til en prøvetime først!

76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page