top of page

Vil du være med på laget?

Med mennesker kommer muligheter!


Fornebu vokser raskt, og med det kommer behovet for nye og meningsfulle fritidsaktiviteter for små og store Fornebuboere!

Oksen IL, ditt lokale idrettslag på Fornebu, ble stiftet nettopp for å være i forkant av utviklingen, for å være med når viktige avgjørelser tas, og for å sikre et større mangfold av lavterskelaktiviteter og gode møteplasser på kort og lang sikt. Et idrettslag i et stort vekstområde har både et kjempestort ansvar og en unik mulighet til å innvirke positivt på lokalsamfunnet.

 

Opprinnelsen til Oksen handlet om å være forutseende mtp. hva Fornebusamfunnet vil være om få år, med lokalbefolkningens kjennskap til behov og muligheter. Oksen IL skal være en positiv bidragsyter til et trygt og godt lokalmiljø for alle aldersgrupper!

Men, vi mangler sårt flere frivillige til å bidra inn i klubben. Uten et robust lag i kulissene blir det umulig å være med der det trengs, og å videreutvikle det fine tilbudet vårt. Det er mange store klubber i en stor kommune som vår, og uten flere aktive støttespillere risikerer vi å miste enda mer av tildelt tid i lokale haller og baner, til lag fra andre deler av kommunen. Det er dessverre vår opplevelse, at det er vanskelig å få folk til å stille opp. Vi er imidlertid HELT sikre på at det finnes mange engasjerte og dyktige mennesker som kan bidra litt!


Er det noe for deg, eller kjenner du noen som dette passer for? Del gjerne innlegget videre om dette er noe du støtter, vi liker framsnakking. Vi vil gjerne høre fra deg, selvsagt helt uforpliktende! Vi nærmer oss nå et årsmøte 19.mars og står foreløpig uten ressurser til flere sentrale styreverv, til valgkomite og kontrollkomite. I tillegg har vi behov for frivillige til alle våre underutvalg; arrangement, anlegg og ulike idretter. Det er ikke skummelt eller vanskelig å være en av oss, tvert imot er det sosialt, lærerikt og givende. Du behøver ikke å ha idrettsbakgrunn, og du kan engasjere deg i den grad du selv ønsker.


Sammen kan vi skape et godt aktivitets- og idrettsmiljø på Fornebu, men da må vi styrke oss NÅ!

Så blir du med på laget?

 

Mer informasjon får du ved å kontakte valgkomitéen ved leder Jøril Pedersen på tlf. 92 09 92 16, eller styret ved leder Erlend Wærum på tlf. 91 83 63 15.

 

Les mer om Oksen IL her: https://www.oksenil.no/om-oksen-il

32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page