top of page

Styrets arbeid

Hovedstyret i Oksen IL gjennomfører ca 6 styremøter pr. år, og er ansvarlige for å forberede og gjennomføre klubbens årsmøte i tråd med retningslinjer fra Norges Idrettsforbund.

Vi har også ansvar for idrettslagets økonomi.

Styret diskuterer og behandler saker som både er aktuelle nå (f.eks. lager rutiner for aktiviteter og påmeldinger til dem) og som handler om planlegging fram i tid (f.eks. om å øke antall grupper, idretter, søke om treningstider osv.).

Siden Oksen IL har vekstambisjoner i tråd med at befolkningen på Fornebulandet vokser, kan oppgavene til styremedlemmer og andre ressurspersoner endres eller tilrettelegges ut ifra egne interessefelt.

 

Vi ønsker mangfold både i medlemmer, aktiviteter og blant de som er med i styre og utvalg!
 

KONTAKTPERSONER I OKSEN IL

Under finner du oversikt over de ansvarlige i Oksen IL og deres kontaktinformasjon. Er du usikker på hvem du skal kontakte eller har en generell henvendelse er du velkommen til å benytte vårt kontaktskjema.

Erlend.jpg

Erlend Wærum

Styreleder

Erlend kan svare på spørsmål om Oksen IL generelt; Oksens rolle i lokalmiljøet, samarbeidspartnere og støttespillere, BUA Fornebu, Volleyball, Tricking, arrangement og om nye ideer og aktiviteter.

Ina.jpg

Ina Abrahamsen

Nestleder og økonomiansvarlig

Ina har ansvar for økonomien i Oksen IL, og tar seg av alle innmeldinger og eventuelle utmeldinger. Dersom du har spørsmål omkring dette, så ta kontakt med henne. Hun er også med i Allidretts-utvalget, og har tidligere vært trener for Allidrett. Ina er også den som er ansvarlig for mosjons-treningen vår, som foregår utendørs, (nesten) året rundt.

IMG_7080_edited_edited_edited.jpg

Susanne Breum-Lie

Styremedlem

Susanne har ansvar for saker til styret. Hun er i tillegg ansvarlig for CheerDance og kan besvare spørsmål rundt dette.

IMG_5376_edited.jpg

Camilla Torp

Styremedlem

Camilla har ansvar for Åpen hall og er barneidrettsansvarlig i Oksen IL. Camilla jobber for å øke aktivitetstilbudet til alle.

Om du har idé til en ny idrett som bør være tilbud i Oksen IL, så vil hun gjerne høre fra deg.

364216860_1485228592250723_4424371079184

Hilde Liland

Styremedlem

Hilde er ansvarlig for Oksens hjemmeside, visuell profilering (utstyr, branding og kolleksjon) og for sosiale medier. 

Oksen-logo_til_lys_HOVED_(1500 × 1500 px

Thomas Hatlø 

Styremedlem

Thomas .....

KONTAKTSKJEMA

Takk for innsendingen din!

bottom of page